Dny Marianne 2021 – šestidenní maraton levných nákupů

Dny Marianne v roce 2021 budou! A to dokonce ve dvou termínech!

Dny Marianne 2021 budou!

Letošní Dny Marianne se budou konat v termínu od 16. do 18. dubna 2021. Pořadatel – mediální dům Burda – stále věří, že se letošní jarní ročník oblíbené nákupní akce uskuteční a to nejen v eShopech ale i v kamenných prodejnách. I přes současnou neutěšenou situaci kolem Covidu 19 doufá ve stabilizaci situace. Připravil proto dva termíny konání akce. I bez naší neschopné vlády se snad společně dopracujeme k otevření obchodů už na jaře a proběhne tak i květnový termín v kamenných prodejnách!

1. termín jarních Dnů Marianne: 16. - 18. dubna 2021.

V prvním termínu bude možno vzhledem k aktuálním podmínkám využít slevové kupóny v zapojených eshopech a kamenných prodejnách s vládní výjimkou prodeje. Vzhledem k očekávanému plnému otevření kamenných prodejen byl přidán ještě druhý květnový termín.

2. termín jarních Dnů Marianne: 14. - 16. května 2021.

Ve druhém termínu pak využijete slevové kupóny této nákupní akce také ve všech kamenných prodejnách a nákupních centrech. Přesně tak, jak jste byli zvyklí i v předchozích ročnících. K dispozici bude také 8 Marianne Lounges výdejen dárků ve vybraných obchodních centrech, které na udí tu správnou nákupní atmosféru.

Co jsou Dny Marianne?

Jednou z velkých a rozhodně zajímavých nákupních akcí, ve které prezentuje řada obchodníků své produkty za velice přijatelné ceny, jsou Dny Marianne. K dispozici jsou tu slevové kupony e-shopů i kamenných obchodů, které lze uplatnit na celou řadu různých druhů zboží.

Pokud jste pravidelným návštěvníkem jakéhokoliv nákupního centra tak vás Dny Marianne nemají šanci minout, setkat se s nimi ale můžete i v menších kamenných obchodech a v eshopech. Do nákupní akce je zapojeno přes 3000 různých obchodů, dále 138 velkých nákupních center a v rámci této akce můžete získat až 460 různých slev ve výši až 50%.

  • Akce má omezené trvání.
  • Většinou se jedná o tři dny (pátek až neděle). Tento rok je díky Covidové situaci výjimkou a jarní termíny jsou hned dva.
  • Někteří obchodníci přirovnávají dny Marianne k nákupní akci Black Friday.
  • Konkurenční nákupní akcí jsou Nákupy Ona Dnes od Babišovo Mladé Fronty Dnes.

Možnosti, jak ve Dnech Marianne ušetřit

Ušetřit finance při této prodejní akci lze několika možnými způsoby. Záleží vždy na nabídce konkrétního obchodníka.

  • V mnoha případech jsou nabízené klasické procentní slevy.
  • Další možností je odečet přesně dané finanční částky.
  • Obchody také nabízejí možnost nakoupit bez DPH.

Slevové kupony a slevové kódy lze získat společně s časopisem Marianne anebo si je zobrazit přehledně přímo na internetových stránkách magazínu Dny Marianne a také na nákupním portálu Slevmi.cz a v našem newsletteru.

Slevy a kupóny najdete přehledně rozdělené podle kategorií a obchodů také v aplikaci OneCard pro Google Android – nainstalujte si jí a budete mít přehled o nabízených slevách stále při ruce.

Jaký sortiment je v rámci akce nabízen?

Dalo by se říci, že veškerý, který se běžně prodává. Kromě oblečení a obuvi pro celou rodinu tak můžete levně zakoupit drogerii, kosmetiku, potřeby pro dům i zahradu, elektroniku, produkty pro zdraví a řadu dalších výrobků pro užitek i pro potěšení. Asi neexistuje žádná kategorie zboží, která by se v rámci této akce nedostala do nějaké slevové akce.

Často se ptáte na tyto informace

Kdy se budou konat Dny Marianne v roce 2021

Vzhledem k aktuální Covid situaci bude akce rozdělena na dvě části: 16. – 18. dubna můžete uplatnit slevové kupóny v eShopech a 14. – 18. května pak i v kamenných obchodech a nákupních centrech.

Kde najdu slevové kupony?

Slevové kupóny eshopů najdete vždy na nákupním portálu SLEVMI.cz a pro kupóny do kamenných obchodů použijte mobilní peněžence pro věrnostní karty OneCard. Kupóny najdete také v tisku nebo v časopisech Marianne a Marianne Bydlení jako přílohu.

Jak ve Dnech Marianne ušetřím ještě více?

Využijte cashabackový portál Slevmi.cz! Po registraci si najděte obchod, ve kterém chcete nakoupit se slevovým kupónem, proklikněte se do něj a po nákupu vám portál Slevmi.cz kromě slevy z kupónu ještě vrátí část peněz z nákupu zpět!

Kde najdu přehled obchodů zapojených do Dnů Marianne?

Celý přehled obchodů najdete na blogu v nákupních tipech od Slevmi.cz a seznam slevových kupónů pak přímo na stránce Dny Marianne na Slevmi.cz

Komentáře nejsou povoleny.