Nákupy Ona Dnes 2021

Nejen pro ženy je určena pravidelná akce, která se koná dvakrát do roka pod označením Nákupy Ona Dnes. Nabídka obchodů je velice pestrá a výhodná.

Kdy se můžete těšit na nákupy Ona Dnes?

Termín pro Nákupy Ona Dnes v roce 2021 je 17. - 23. 5.

V roce 2021 se bude nákupní akce Nákupy Ona Dnes konat v termínu od 17. do 23. května 2021. Jako první a to už 12.5. 2021 získáte přehled slevových kupónů zde a v magazínu Žena a život.

Je stále otázkou, zda-li se do té doby dočkáme otevření nákupních center díky situaci s Covidem. Ale i tak si jistě přijdete na své. Do této akce jsou zapojeny také eShopy. Jejich aktuální seznam Vám rádi přineseme zde na tomto blogu, spolu se všemi slevovými akcemi, které se jich týkají a nejen těch v rámci Nákupů Ona Dnes. Tváří Nákupů Ona dnes v roce 2021 bude česká herečka Markéta Děrgelová.

Abyste svou úsporu při této akci maximalizovali, tak se Vám totiž vyplatí nakupovat v eShopech navíc ještě přes nákupní portál Slevmi a kromě slevy v rámci akce, získáte ještě navíc peníze zpět. Zaregistrujte se ještě dnes a žádná sleva ani cashback vám již neunikne!

Co jsou Nákupy Ona Dnes?

Zajímavou webovou stránkou, kterou znají především ženy, je Nákupy Ona Dnes. Pomalu se ale dostává i do povědomí mužů. Dá se tu totiž koupit celá řada produktů a s výjimečnými slevami.

  • Jedná se o nabídku slevových kuponů na různé druhy zboží.

Před více než deseti lety se slevové kupony OnaDnes objevily poprvé a hned si získaly velkou oblibu. Zcela cíleně vyšly v polovině měsíce března, protože právě v tomto období mnoho žen řeší obnovu svého šatníku.

  • Od té doby je v nabídce pravidelně slevový kupon na oblečení nebo možnost uplatnit slevový kód na kosmetiku.
  • Zajímavá je také akční nabídka na zkrášlující procedury či kulturní akce.

V současné době se NákupyOnaDnes konají dvakrát do roka. A to vždy na jaře nejčastěji v březnu a na podzim koncem října.

Nákupy Ona Dnes 2021 budou opět velmi populární slevovou akcí a my vám zde na našem blogu přineseme všechny jejich kupóny a akce.

Kde získat slevové kupony

Slevovou knížku na výhodné nákupy je možné získat v Magazínu OnaDnes a Dnes+TV. Dále v magazínech Cosmopolitan a Žena a život. Také je možné stáhnout si do svého chytrého mobilu aplikaci OneCard a mít tak přehled o nabízených slevách stále při ruce.

  • Díky předplatnému časopisu OnaDnes vám také budou slevové kupony chodit přímo do schránky.

Vzhledem k těmto možnostem už vám neunikne kupříkladu slevová akce na hračky nebo nové knížky. Nakupujte tedy levně a kvalitně dvakrát do roka.

Časté dotazy na Nákupy Ona Dnes

Často se ptáte na termín, zdroj slevových kuponů a další slevy, proto jsme sepsali krátkou rekapitulaci:

Kde najdu slevové kupony na Nákupy Ona Dnes?

Slevové kupony najdete zde v nákupních tipech blogu Slevmi.cz a pak také v časopisech Ona Dnes, Cosmopolitan a Žena a Život. Nainstalovat si také můžete mobilní aplikaci OneCard, která vás na slevové kupony včas upozorní.

Kdy jsou Nákupy Ona Dnes v roce 2021?

Nákupy Ona Dnes se v roce 2021 konají v termínu od 17. do 23. května.

Jak lze během nákupů Ona Dnes ušetřit ještě více?

Ušetřit více peněz společně s využitím slevy v rámci Nákupů Ona Dnes můžete s nákupním portálem Slevmi.cz. Stačí se zaregistrovat a do vybraného eshopu přejít právě z tohoto portálu a tím získáte z každého svého nákupu další peníze zpět!

Komentáře nejsou povoleny.