Kde nejvíce ušetříte na svátek svatého Valentýna?

Velký průvodce obchody, kde můžete ušetřit na Valentýna. Seznam slevových akcí pro tento svátek zamilovaných najdete níže v článku. Vybírat můžete z tradičních akcí:

  • Květiny
  • Knihy
  • Netradiční dárky

Na nákupním portálu Slevmi.cz najdete více slevových akcí a slevových kupónů. Teď se ale pojďme podívat na to, jak to vlastně vzniklo a proč Valentýna slavíme i u nás 😉

Jak vlastně vznikl Valentýn?

Romantický svátek svatého Valentýna se slaví 14. února především v anglosaských, ale i mnoha dalších zemích. Původem tohoto svátku je pravděpodobně svátek Lupercalia ze starověkého Říma, který později proslavil kněz Valentýn – odtud jeho název.

Stejně jako mnoho zámořských svátků i tento k nám přišel zejména z komerčních důvodů a touze obchodníků vydělat na lidských citech. Každoročně se tak na svátek svatého Valentýna násobí poptávka po květinách, valentýnských přáních a zámečcích lásky.

My ve Slevmi tím nechceme romantiku tohoto svátku nijak snižovat, ale pomůžeme vám ušetřit.

Únorové akční nabídky obchodních řetězců se týkají především produktů, které jsou vhodné jako dárky pro svátek sv. Valentýna. Výběr je velký a ceny přijatelné.

Sv. Valentýn – výhodné nákupy pro zamilované

Svátek všech zamilovaných neboli svatý Valentýn se už trvale zabydlel i v našich končinách. A tak se dvanáctého února každým rokem vydávají davy lidí najít to pravé pro svého partnera. Někdo řeší vše na poslední chvíli a někdo raději s předstihem.

  • Mnoho produktů se ale dá vyhledat z pohodlí domova.
  • A nejen tuto výhodu nabízejí možnosti internetu.
  • Pokud víme, kde hledat, můžeme ještě finanční prostředky ušetřit.

Řada prodejců nabízí na sv. Valentýna slevový kód právě pro ten pravý dárek, který hledáte. Akční nabídka na sv. Valentýna je většinou úzce tematicky zaměřená, a proto vám nedá příliš práce najít vhodnou pozornost, kterou rozhodně neuděláte chybu.

Tipy na valentýnské dárky

Dárek na svátek všech zamilovaných nemusí být přeci jen tradiční kytička, ale věc, která vás bude milované osobě stále připomínat. Dobrým tipem pro ženu i muže může být například nějaké hezké oblečení, hodinky nebo šperk.

  • Únorová sleva se také může objevit na valentýnském akčním letáku mnoha obchodů s potravinami.
  • Nějaká ta sladkost jistě udělá radost nejen ženám a dívkám.

Slevový kupón na valentýnský dárek najdete i mezi kvalitními knihami. Valentýnským dárkem, který potěší, může být třeba poslední bestseller.  

Kde na Valentýna ušetříte?

Svátek zamilovaných vás může stát dost peněz a proto vám přinášíme seznam obchodů, kde můžete v tento den výrazně ušetřit. Nejvíce ušetříte na kyticích, které k Valentýnu prostě patří.

Obchod s květinami Florea

Květiny k Valentýnu jsou základ

Florea.cz - získejte 4 % zpět za nákup květin k valentýnu

Spoustu žen a dívek potěšíte velkou kyticí oblíbených růží, ale i jiných květů např. z obchodu Florea. Byť nenabízí cashback, tedy peníze zpět při nákupu, tak na webu Slevmi najdete jeho slevové akce a kupóny. Například dopravu zdarma nebo výprodej hotových kytic.

Květiny Express - květiny k valentýnu

Máte to daleko, ale přesto chcete potěšit aspoň na dálku? Využijte doručovací služby Květiny Express. Řezané květiny až ke dveřím vaší milé osoby doručí s úsměvem na tváři a za rozumnou cenu. V nabídce najdete také čokolády, dárkové koše a vína.

Fleurop.cz - kvštiny k valedntýnu

eShop s květinami a s největším cashbackem na Slevmi je Fleurop, kde získáte na každý nákup 8,4% zpět

Kosmetika a parfémy

Ano, kosmetika a parfémy jsou oblíbeným valentýnským dárkem. Dejte si ale při výběru pozor, abyste se trefili do typů kosmetiky a druhů vůní, které váš protějšek má rád. Průvodce výběrem parfémů má každý správný eshop a doporučujeme ho využít.

Nejvíce slevových akcí a kupónů na parfémy a kosmetiku najdete v eshopu Notino, každý týden mají například akci na jeden vybraný parfém a slevy se v Notinu pohybují kolem 10 až 20%.

Swarovski

Swarovski je synonymum pro designové šperky, které ohromí svým zářivým designem a dokonalým zpracováním. Swarovski je značka špičkové řemeslnické práce. Se šperkem od Swarovksi nemůžete udělat chybu.

Valentýnské akce a slevové kupóny

Podívejte se na pár slevových akcí a slevových kuponů z nákupního portálu SLEVMI.cz, se kterými na Valentýna ušetříte a možná z nich i načerpáte inspiraci na dárky.

Květiny

Srdce z rudých růží
Pugety a krabičky z čerstvých holandských růží a 4,2% sleva se SLEVMI.cz

Knihy

Sleva 60 Kč na román Bridgit Jones - láskou šílená
Bridgit Jones – láskou šílená se slevou 60 Kč a navíc 2,4% od slevmi.cz zpět z nákupu.
Sleva 360 Kč na erotický román Padesát odstínů šedi očima Christiana Greye
Grey – Erotický román se slevou 360 Kč a navíc 2,4% od slevmi.cz zpět z nákupu.
Sleva 50 % na vybrané knižní tituly
Sleva 50 % na vybrané knižní tituly a k tomu 3% sleva se Slevmi.cz

Něco pro mlsné jazýčky

Sladký valentýnský dárek
Ovoce a ořechy v kvalitní čokoládě a ještě sleva 6,3% od SLEVMI.cz

Nápady na valentýnské dárky

Dárky již od 93 Kč
Dárky na Valentýna již od 93 Kč a další 4% dolů se Slevmi.cz
Sleva 30 % na náramky Wellington
Dámské náramky Welington se slevou 30% a dalších 4,2% od Slevmi.cz

Pokud jste si nevybrali z této malé ukázky, podívejte se na SLEVMI.cz, kde najdete spoustu dalších slevových akcí a slevových kupónů.

Komentáře nejsou povoleny.