Herbalka – ručně vyráběná domácí mýdla

Ne vždycky se naše nákupní tipy týkají slevových akcí a kupónů. Máme rádi také kvalitní ruční výrobky, za které stojí za to si připlatit. Jedním z obchodů, které takové výrobky nabízejí je www.Herbalka.cz. Malá rodinná manufaktura se sídlem v Jizerských horách.

V sortimentu mají převážně domácí mýdla vyráběná bez chemie a barviv. Jedinou přísadou jsou rostlinné a esenciální oleje vhodně doplněné různými bylinkami. A s mýdly úzce souvisí i tělové krémy, takže v nabídce najdete třeba Hydráček – ručně šlehaný hydratační krém, nebo vtipně nazvaný Vráskožrout – také ručně šlehaný hydratační krém, ale navíc s koenzimem Q10 😉

Mít takové mýdlo doma není jen o ekologii. Vyjadřuje to i váš postoj ke světu a navíc je to skvělé téma ke konverzaci. Když k vám například přijde návštěva a uvidí a hlavně ucítí něco nečekaného, jako je například Ibiškové mýdlo se skořicí. A ještě naservírované na některé z těchto exklusivních keramických mýdlenek.

Navštívit obchod Herbalka .cz je prakticky povinností pro všechny, kdo mají rádi přírodní výrobky bez chemie. Zkuste ho i vy.