Notino sleva parfémy

Hledáte aktuální slevy na parfémy s obchodě NOTINO.cz? Výčet těch aktuálních najdete vždy na našem nákupním portálu SLEVMI.cz.

Notino
Notino slevy, doprava zdarma a dárky
>> Klikněte zde pro aktuální Notino slevy.

A na jaké slevy se můžete na NOTINO těšit, to rozebereme v následujícím článku.

Co je Notino?

Notino je především prodejce parfémů. Historicky vyrostlo z eshopu Parfums.cz a toto zaměření mu zůstalo až dodnes. Sortiment eshopu se samozřejmě průběžně rozšiřoval a nyní v NOTINO nakoupíte produkty z dalších oblastí z péče o tělo a domácnost jako jsou:

  • líčení,
  • péče o vlasy, pleť a tělo,
  • péče o zuby,
  • dermokosmetika,
  • a pánská kosmetika.

Na všechny tyto kategorie produktů pořádá NOTINO pravidelné slevové akce a vypisuje slevové kódy.

Aktuální Notino slevový kód

>> Klikněte zde pro přehled slev a aktuální Notino slevový kód.

Slevy v NOTINO jsou zaměřené jak na celé produktové skupiny, tak i na okrajové části sortimentu. Na Slevmi.cz tak najdete stejně tak všechny Notino slevy zaměřené na parfémy jako celek, tak i na konkrétní značky parfémů.

Typickou ukázkou je např. parfém týdne (k 15.3.2021 byl např. parfémem týdne Escentric Molecules)

Dárky k nákupu v NOTINO

Dárek zdarma Notino

Notino hodně v marketingu využívá incentivy (pobídky k nákupu). Jednou z nejvyužívanějších jsou dárky k nákupu zdarma. Většinou jsou dárky v hodnotě několika desítek korun až stovek korun (to u nákupů dražších značek).

Např. aktuální akce na parfém Sì od Giorgio Armani – K nákupu vůní z kolekce Sì nad 1800 Kč získáte miniaturu novinky Sì Eau de Parfum Intense 7 ml a elegantní psaníčko Giorgio Armani.

Notino doprava zdarma

Notino sem tam poskytuje dopravu zdarma na celý sortiment, ale má i stálou akci, kdy dopravu zadarmo můžete získat pokaždé, když nakoupíte jakýkoliv z jejich bestsellerů. Na seznam parfémů v této akci se dostanete když ve vyhledávání vyhledáte „doprava zdarma“.

Také v nabídce produktů najdete tyto produkty a jsou označeny černým obdélníčkem ve kterém je bíle napsáno „Doprava zdarma“.

Každého potěší Notino sleva parfémy i kosmetika.

doprava zdarma Notino