Kniha smysluplné vztahy

Manželé Michal a Michaela Bartošovi, společně díky své terapeutické praxi a výchově vlastních dětí napsali knihu Smysluplné vztahy o níž tvrdí že vás přes vztah k sobě přivede ke vztahům s druhými.

Autoři mají evidentně hodně co sdělit všem, kdo o sobě pochybují a potřebují radu. My vám poradíme s jinou oblastí života a to jak nejlevněji knihu SMYSLUPLNÉ VZTAHY koupit a kde se dají knihy kupovat se výraznou slevou.

Kniha Smysluplné vztahy

Aktuální cena knihy
SMYSLUPLNÉ VZTAHY
dle webu autorů:

555 Kč

+ DOPRAVA ZDARMA

původní cena 700 Kč

Kde koupit knihu SMYSLUPLNÉ VZTAHY?

Zkuste vyhledat knihu ve známých knihkupectví:

Smysluplné vztahy KOSMAS

V moderním skladu má knikupectví Kosmas skladem přes 50.000 titulů a na všechny získáte slevu 4% díky cashbackovému portálu SLEVMI

Smysluplné vztahy Dobrovský

Díky SLEVMI.cz můžete v knihkupectví Dobrovský získat slevu až 18%. Standardní sleva Dobrovský je 6% na vše!

Chcete nakupovat knihy se slevou?

Chcete slevu až 18% na vaše nákupy v knihkupectvích? Využijte cashbackový portál Slevmi.cz:

Peníze zpět z vašich nákupů dostanete na váš uživatelský účet, odkud si je můžete nechat vyplatit na svůj běžný bankovní účet a to již od 1 koruny!

Vybraná knihkupectví a jejich cashback

Sleva Knihy Dobrovský
Sleva Knihy Dobrovský
Sleva Kosmas
Sleva Kosmas
Sleva Martinus
Sleva Martinus

Nenašli jste knihu Smysluplné vztahy?

Zkuste se podívat na web autorů smysluplnevztahy.cz, kde je možné knihu objednat a využít i jejich aktuální akce. Knihu můžete objednat jak na dobírku, tak lze zaplatit i kartou nebo bankovním převodem. A odesílají knihu i na Slovensko.

Pokud jste velcí fanoušci a objednáte si rovnou dva kusy, získáte knihu i s autorským podpisem a dopravou zdarma a to v ceně 465 Kč!

Rozdělení knihy SMYSLUPLNÉ VZTAHY

Kniha je rozdělena na tři části – tři symbolické klíče k vlastní svobodě.

  • Vztah k sobě
  • Vztah v partnerství
  • Vztah v práci

Kniha smysluplné vztahy z bazaru?

Nechce se Vám utrácet pětistovku za knihu, kterou přečtete za pár dní? To se dá pochopit, naštěstí je tu pro knihu smysluplné vztahy bazar. Resp. bazar je tu pro všechny knížky, ale smysluplné vztahy na bazaru se dají sem tam najít také. Nejčastěji tedy narazíte na inzeráty, které knihu poptávají ke koupi. Není taky divu, tuhle knížku si budete chtít přečíst vícekrát a ne jen jednou. Zkuste použít pro vyhledání knížky Smysluplné vztahy bazar bazos.cz.

Další cesta jak se dostat ke knížce Smysluplné vztahy je antikvariát. Upřímně ale nevěříme, že se knížka v brzké době v některém z antikvariátů objeví. Jednak platí výše uvedený důvod (vícenásobné čtení) a pak se jedná o poměrně mladou knížku, dalo by se říci, že je to novinka, i když už má za sebou druhé rozšířené vydání.

Když zkusíte pro vyhledání knížky Smyslupné vztahy Heureka porovnávač, tak zjistíte, že kromě webu manželů Bartošových se tato kniha prodává již jen v dalších dvou knikupectvích. Bohužel ani v jednom z nich nenajdete žádnou další slevu.

Mrkněte se tedy radši na jiné tituly a knížky, které se se slevou dají sehnat a mají prakticky stejný obsah. Pomůže vám s tím cashbackový portál SLEVMI.cz – Peníze zpět z vašich nákupů!

Pozn. použité obrázky jsou převzaty z webu smysluplnevztahy.cz